Honlap szabályzat

Tisztelt Ballószögi Lakosok!

A Képviselő-testület az Önkormányzat 2013. évi költségvetési rendeletének előkészítése és elfogadása során, a költségtakarékossági intézkedések között tárgyalta a helyi újság megjelenési gyakoriságának csökkentését, egyúttal az elektronikus tájékoztatási mód előtérbe helyezését. Ezt követően a Képviselő-testület 2013. április 29-i ülésén 41/2013. (04. 29.) számú határozatában úgy döntött, a papír alapú Új Irány önkormányzati lap helyett elektronikus formában jelenteti meg a település honlapján a települést érintő valamennyi hírt, tájékoztatást, felhívást.
A honlap üzemeltetését továbbra is a TOTÁL Kft., illetve a személyes közreműködésre kijelölt Komáromy Zoltán látja el. A honlapra felkerülő anyagok előzetes jóváhagyását az Önkormányzat jegyzője a polgármesterrel egyeztetve végzi, és küldi meg a honlap üzemeltetőjének. A honlapon hirdetések is megjelentethetőek.

A honlap működéséről, szerkesztéséről és a hirdetésekről részletesebb információkat találnak a Ballószög Község Önkormányzat honlapjának üzemeltetéséről szóló Szabályzatban, amelyet a Képviselő-testület 58/2013. (05. 30.) számú határozatával jóváhagyott, az eddigi Új Irányra vonatkozó Szabályzat módosításaként, az abban megfogalmazott irányvonal és értékrend tiszteletben tartásával.

Kérjük, amennyiben bármilyen hírt, tájékoztatót, beszámolót, egyéb anyagot a település honlapján közzé kívánnak tenni, azt szíveskedjenek a balloszog-jegyzo@enternet.hu e-mail címre megküldeni, és a jegyző az anyagot továbbítja a honlap üzemeltetőjének. A jóváhagyás a Szabályzatban meghatározott értékrendre és elvekre tekintettel történik.
Tisztelettel:

Katona Imre - polgármester, Dr. Endre Mónika - jegyző
2013.06.07.       Nyomtatóbarát változat