Faluházi műhely újabb programja: Kenyérsütés tönkölylisztből

Hogyan készítsünk finom, egészséges kenyeret egyszerűen? Ettél már igazi, finom, ropogósra sült kenyeret, ami még langyos, amikor megkóstolod? Szeretnéd ezt nap mint nap átélni?
És mi lenne, ha ez a kenyér, amit a családod asztalára teszel, nemcsak hogy messze finomabb, táplálóbb és egészségesebb, mint bármelyik, üzletben kapható kenyér, hanem ráadásul még a te kezed munkáját is dicséri? Kell hozzá egy kipróbált recept, meg néhány apró, de lényeges fogás, és olyan kenyeret sütsz otthon, hogy még a szomszédok is a csodájára járnak!
A fortélyokat megtanulhatod a kenyérsütés műhelyben.
Tovább ...

2012.06.01.       Nyomtatóbarát változat 

 

Hírkategóriák